perjantai 14. kesäkuuta 2013

Täytetyt lihapullat


Täytetyt lihapullat ovat mainio ja helppo arkiherkku, joiden väsäämiseen ei juuri aikaa tuhraannu, kun ne vielä paistuvat itsekseen uunissa.


Täytetyt lihapullat, noin 12-14 kpl

1 sipuli silputtuna
1 prk kermaviiliä
1 muna
0,5 dl korppujauhoja
1 tl oreganoa
1/4 tl mustapippuria
1/4 tl suolaa
400 g paistijauhelihaa
täytteeksi luomuolutjuustopalasia ja vihreitä oliiveja


Sekoita sipulisilppu, kermaviili, muna, korppujauhot ja mausteet. Anna turvota 5 minuuttia. Lisää jauheliha ja sekoita tasaiseksi. Kostuta kädet kylmällä vedellä ja tee taikinasta lhapullia, jonka sisään tulee joko oliivi tai kuutio juustoa. Paista vuoassa tai leivinpaperin päällä pannulla 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Lisukkeeksi laitoin tarjolle raikkaan salaatin ja tummaa ciabattaa. Juomana oli tällä kertaa itävaltalaista kuohuvaa eli Szigetiä. Mainio tuttavuus : )!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti