lauantai 15. kesäkuuta 2013

Tabbouleh ja bruschetat shampanjan kera


Golfin jälkeen korkkasimme shampanjan, vaikkei kierros sinänsä juhlimisen arvoisesti vielä sujunutkaan : ). Christian de Montaille on edullinen shampanja ja mukavan mutkaton. Juoma sopi hienosti tabboulehin ja bruschettojen kera.



Tabbouleh

2 dl bulguria
1 ruukku lehtipersiljaa
1/2 punasipuli
1/2 kurkku
4 tomaattia
3 rkl sitruunamehua
3 rkl oliiviöljyä
1/4 tl suolaa
1/4 tl mustapippuria

Kypsennä bulgur ohjeen mukaan. Pilko ja silppua muut ainekset. Kaada bulgur muiden ainesten joukkoon. Ja aseta tarjolle.

Bruschetat

8 tummaa ciabatta palaa
3 isoa tomaattia silputtuna
2 valkosipulin kynttä murskattuna
kourallinen basilikaa
loraus oliiviöljyä
Parmesan-raastetta

Grillaa leipäpalasia grillivastuksen alla 3-4 minuuttia. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja laita täytettä leiville. Ripottele juustoraastetta päälle ja grillaa vielä 3 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti