lauantai 16. marraskuuta 2013

Kesäkurpitsasta mainion maukas iltapala


Tein kesäkurpitsasta maukkaan iltapalan, josta piti koko perhe. Tätä siis tehdään varmuudella toistekin!

Kesäkurpitsapaistos

1 kesäkurpitsa viipaleiksi
rypsiöljyä
suolaa
mustapippuria
2 mozzarellapalloa viipaleina

Ripottele öljyä uunivuoan pohjalle. Lisää kesäkurpitsaviipaleet. Ripottele pinnalle suolaa ja mustapippuria. Leikkaa mozzarella siivut kesäkurpitsaviipaleiden päälle.

Täyte
öljyä
1 sipuli pilkottuna
2 valkosipulinkynttämurskattuna
2 tomaattia pilkottuna
3 rkl basilikaa silputtuna
50 g pinjansiemeniä
3 siivua tummaa ciabattaa kuutioina
mustapippuria
suolaa

Kuullota sipulia ja valkosipulia. Lisää sitten muut ainekset joukkoon. Nostele nokareita kesäkurpitsa- ja mozzarellapalojen päälle. Paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Tarjoile tumman ciabattan kera. Herkullista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti