sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Mascarpone-sienitäytteiset kanarullat ja ihanaa Isänpäivää!


Isänpäivä sujui varsin perinteisesti. Molemmat isovanhemmat oli kutsuttu lounaalle, mikä tiesi pientä puuhastelua keittiössä heti aamutuimaan. Oli todella kiva laittaa pöytä koreaksi ja tarjota maukas lounas makeine herkkuineen neljälle isälle : ).


Alkupalaksi tein avokado-hunajameloni-mansikkasalaatin, jossa koristeena oli parmesanlastuja.


Pääruokana oli mascarpone-sienitäytteisiä kanarullia, jotka oli kääritty prosciuttokinkulla. Seuraksi tein kesäkurpitsa-sieni-tomaattikastiketta sekä uunissa paistettuja lohkoperunoita punasipulin kera.



Mascarpone-sienitäytteiset kanarullat

8 kanan rintafilettä
öljyä
suolaa
mustapippuria
prosciuttoviipaleet

Leikkaa taskut fileisiin ja lisää täyte. Kiedo fileet kinkkuviipaleisiin. Paista pannulla kevyesti ja jatka paistamista 200-asteisessa uunissa puolisen tuntia.


Täyte

100 g mascarponea
4 isoa sientä
2 rkl lehtipersiljaa silputtuna
1 valkosipulinkynsi

Paista sieniviipaleita ja valkosipulia pannulla kevyesti öljyssä. Sekoita seos juuston ja lehtipersiljan kanssa. Ja täytä kanafileet.



Jälkkäriksi tein perinteisen suklaakakun. joka ei pettänyt makunystyröitä tälläkään kertaa : ).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti