sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Jättikatkarapuja ja lohta sitruunakastikkeen kera


Tänään tein alkupalaksi jättikatkarapuja ja avokadosalaattia. Pääruokana oli lohta sitruunakastikkeen ja timjamiperunoiden kera.

Jättikatkaravut
10-12 jättikatkarapua

Marinadi
2 valkosipulin kynttä
1 punainen chili kuutioituina
sweet chili kastiketta
oliiviöljyä
basilikaa silputtuna

Sulata katkaravut ja tee marinadi. Anna maustua marinadissa 2-3 tuntia. Paista nopeasti muutama minuutti molemmilta puolilta ja tarjoile heti avokadosalaatin kera.


Sitruunakastike
2 rkl sitruunamehua
1 rkl limen tai sitruunan raastettua kuorta
50 g suolatonta voita
suolaa
valkopippuria

Kiehauta sitruunamehu ja raastettu kuori. Vatkaa joukkoon voinokareet ja mausteet. Tarjoile heti lohen, timjamiperunoiden ja raikkaan salaatin kera.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti