perjantai 6. joulukuuta 2013
Mätileivät itsenäisyyspäivän herkku
Mätileivät kuuluvat perinteisesti itsenäisyyspäivän illan herkutteluhetkeen.
Mätileivät
Täysjyväpaahtoleipää
150 g muikun mätiä
pieni punasipuli silputtuna
180 g smetanaa
3 keitettyä munaa
mustapippuria myllystä
Koristeeksi
ruohosipulisilppua
mätiä
Paahda leivät ja levitä mätiseosta lämpimälle leivälle. Koko komeuden päälle vielä nokare mätiä ja ruohosipulia - ja näin herkku on valmis. Lisäksi tarjolle juustoja ja hedelmiä. Seuraksi sopii luonnollisesti kuohuva. Samalla seurasimme itsenäisyyspäivän juhlia.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti