sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Lohi-perunasalaatti


Lohi-perunasalaatti on sopivan täyttävä, lämmin sekä ruokaisa salaatti lounaaksi uunituoreen maalaisleivän kera.

Lohi-perunasalaatti

2 eri salaattia (esim. kartano- ja pehtoori)
nippu kevätsipulia
retiisejä siivuina
sokeriherneen palkoja
500 g keitettyjä perunoita lohkoina
loimu- tai kylmäsavulohta

Tee salaattipeti ja ripottele pinnalle retiisit sekä kevätsipuli. Keitä herneen palkoja 2-3 minuuttia ja lisää ne joukkoon. Keitä kuoritut perunalohkot ja lisää ne lopuksi.

Kastike

2 rkl oliiviöljyä
2 rkl sitruunamehua
1 tl Dijon-hunajasinappia
1/2 punainen chili pieninä kuutioina
ripaus suolaa ja mustapippuria myllystä

Sekoita kastikkeen ainekset ja kaada salaatin joukkoon. Tarjoile lämpimänä maalaisleivän kera.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti