sunnuntai 15. joulukuuta 2013
Lohi-perunasalaatti
Lohi-perunasalaatti on sopivan täyttävä, lämmin sekä ruokaisa salaatti lounaaksi uunituoreen maalaisleivän kera.
Lohi-perunasalaatti
2 eri salaattia (esim. kartano- ja pehtoori)
nippu kevätsipulia
retiisejä siivuina
sokeriherneen palkoja
500 g keitettyjä perunoita lohkoina
loimu- tai kylmäsavulohta
Tee salaattipeti ja ripottele pinnalle retiisit sekä kevätsipuli. Keitä herneen palkoja 2-3 minuuttia ja lisää ne joukkoon. Keitä kuoritut perunalohkot ja lisää ne lopuksi.
Kastike
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl sitruunamehua
1 tl Dijon-hunajasinappia
1/2 punainen chili pieninä kuutioina
ripaus suolaa ja mustapippuria myllystä
Sekoita kastikkeen ainekset ja kaada salaatin joukkoon. Tarjoile lämpimänä maalaisleivän kera.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti