torstai 5. joulukuuta 2013

Polentapalat sienitäytteellä


Iltapalaksi tein polentapaistosta sieniseoksen ja raikkaan salaatin kera.

Polentalevyt
200 g polentaa
600 g vettä
vasikanfondia
2 rkl lehtipersiljaa silputtuna
ripaus suolaa

Keitä polenta ohjeen mukaan ja lisää joukkoon fondi. Mausta lopuksi suolalla ja lehtipersiljalla. Levitä uunipellille leivinpaperin päälle tasaiseksi levyksi. Anna jäähtyä hetken. Leikkaa neliöiksi ja paista pannulla kevyesti. Lisää kuumien polentaneliöiden päälle sienikasvisseosta. 

Sieniseos
1 pieni sipuli silputtuna
1 valkosipuli silputtuna
rypsiöljyä
rasia herkkusieniä
2 tomaattia kuutioituina
2-3 rkl basilikaa silputtuna
ripaus suolaa ja mustapippuria myllystä

Kuullosta sipulia ja valkosipulia öljyssä pannulla. Lisää muut aineet joukkoon ja kuumenna hetki. Lisää seos polentaneliöiden päälle ja tarjoile salaatin kera.


Ruokajuomana tällä kertaa Jeio-kuoharia. Not bad at all : )!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti