sunnuntai 23. maaliskuuta 2014
Kana-lehtikaali-perunavuoka
Kana-lehtikaali-perunavuoka on helppo vuokaruoka - ei mikään varsinainen makuelämys, mutta ihan syötävää perusruokaa : ).
Kana-lehtikaali-perunavuoka
400 g kanan sisäfileitä
500 g perunoita lohkoina
iso punasipuli suikaleina
4 valkosipulin kynttä murskattuna
2 rkl oliiviöljyä
1 laakerinlehti
175 ml kuivaa valkoviiniä
3 lehtikaalin lehteä
suolaa ja mustapippuria
Paista kanafileet kevyesti pannulla. Laita öljytyn uunivuoan pohjalle perunat ja paistetut kanapalat. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää joukkoon punasipuli ja lopuksi valkoviini. Paista noin 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia. Lisää sitten joukkoon lehtikaali ja paista vielä 5-10 minuuttia.
Ruoan kanssa maistelimme Perelada-kuoharia.
Ruokaa täydensi hedelmäinen halloumisalaatti.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti