sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Kana-lehtikaali-perunavuoka


Kana-lehtikaali-perunavuoka on helppo vuokaruoka - ei mikään varsinainen makuelämys, mutta ihan syötävää perusruokaa : ).

Kana-lehtikaali-perunavuoka

400 g kanan sisäfileitä
500 g perunoita lohkoina
iso punasipuli suikaleina
4 valkosipulin kynttä murskattuna
2 rkl oliiviöljyä
1 laakerinlehti
175 ml kuivaa valkoviiniä
3 lehtikaalin lehteä
suolaa ja mustapippuria

Paista kanafileet kevyesti pannulla. Laita öljytyn uunivuoan pohjalle perunat ja paistetut kanapalat. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää joukkoon punasipuli ja lopuksi valkoviini. Paista noin 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia. Lisää sitten joukkoon lehtikaali ja paista vielä 5-10 minuuttia.


Ruoan kanssa maistelimme Perelada-kuoharia.


Ruokaa täydensi hedelmäinen halloumisalaatti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti