sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Katkarapu-basilika-piirakka


Pikkusuolaiset piirakat ovat maistuvat iltapalaksi salaatin kera. Tällä kertaa vuorossa oli katkarapu-basilika-piirakka.

Pohja

150 g voita
2,5, dl vehnäjauhoja
1 dl Emmental-raastetta
0,5 dl kylmää vettä

Nypi voi ja jauhot. Lisää sitten joukkoon juustoraaste ja vesi. Levitä taikina voideltuun piirakkavuokaan. Paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Lisää sitten pinnalle täyte.

Täyte

2,5 dl paksua ruokakermaa
1 rkl vehnäjauhoja
2 munaa
2-3 dl juustoraastetta
250 g kuorittuja katkarapuja
kourallinen silputtua basilikaa
mustapippuria
1 valkosipulin kynsi

Paista uunissa vielä 15-20 minuuttia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti