sunnuntai 23. maaliskuuta 2014
Katkarapu-basilika-piirakka
Pikkusuolaiset piirakat ovat maistuvat iltapalaksi salaatin kera. Tällä kertaa vuorossa oli katkarapu-basilika-piirakka.
Pohja
150 g voita
2,5, dl vehnäjauhoja
1 dl Emmental-raastetta
0,5 dl kylmää vettä
Nypi voi ja jauhot. Lisää sitten joukkoon juustoraaste ja vesi. Levitä taikina voideltuun piirakkavuokaan. Paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Lisää sitten pinnalle täyte.
Täyte
2,5 dl paksua ruokakermaa
1 rkl vehnäjauhoja
2 munaa
2-3 dl juustoraastetta
250 g kuorittuja katkarapuja
kourallinen silputtua basilikaa
mustapippuria
1 valkosipulin kynsi
Paista uunissa vielä 15-20 minuuttia.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti