tiistai 14. maaliskuuta 2017

Parsasalaatti


Ihanaa - taas saa parsaa :). Vihreä parsa on ehdoton suosikkini. Tässä helppo parsasalaatin ohje.

Parsasalaatti

nippu vihreää parsaa
jääsalaattia
1/2 hunajameloni
1 avokado
pieniä mozzarellapalloja
pinjansiemeniä paahdettuna
4-5 kanafilettä paistettuna
mustapippuria
suolaa

Pesa salaatti ja silppua se tarjoiluastian pohjalle. Paloittele meloni ja avokado. Pese rypäleet. Paahda pinjansiemenet pannulla. Mausta ja paista kanafileet. Keitä parsaa 4-5 minuuttia ja lisää salaattiin. Lisää mozzarella ja paahdetut pinjansiemenet lopuksi. Tarjoile tumman ciabattan kera. Herkullista ja terveellistä 💚.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti