maanantai 23. heinäkuuta 2018

Bulgur-tofu-salaatti


Kesähelteillä on kiva nautiskella kevyesti kasviksilla. Helppo ateria syntyy bulgur-tofu-salaatista.

Bulgur-tofu-salaatti 4:lle

salaattia, jossa isot lehdet

2 dl bulguria
kasvisfondia
yrttisuolaa
mustapippuria

kesäkurpitsa
tofua
öljyä paistamiseen
pieni punasipuli
kirsikkatomaatteja
retiisejä

ripaus chilihiutaleita
mustapippuria

Keitä bulgur ohjeiden mukaan ja mausta se kasvisfondilla, suolalla ja mustapippurilla. Pilko sillä välin kesäkurpitsa, sipuli ja tofu. Paista ne kevyesti pannulla öljyssä.

Sekoita keitetyt bulgur, paistetut kesäkurpitsat, tofut ja sipulit sekä tomaatit ja retiisit keskenään. Mausta seos. Huuhtele salaatinlehdet ja laita ne lautasille. Lisää sitten bulgur-tofu-kasvisseos salaatinlehdille, ja herkkuateria on valmis 😋.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti