maanantai 23. heinäkuuta 2018
Bulgur-tofu-salaatti
Kesähelteillä on kiva nautiskella kevyesti kasviksilla. Helppo ateria syntyy bulgur-tofu-salaatista.
Bulgur-tofu-salaatti 4:lle
salaattia, jossa isot lehdet
2 dl bulguria
kasvisfondia
yrttisuolaa
mustapippuria
kesäkurpitsa
tofua
öljyä paistamiseen
pieni punasipuli
kirsikkatomaatteja
retiisejä
ripaus chilihiutaleita
mustapippuria
Keitä bulgur ohjeiden mukaan ja mausta se kasvisfondilla, suolalla ja mustapippurilla. Pilko sillä välin kesäkurpitsa, sipuli ja tofu. Paista ne kevyesti pannulla öljyssä.
Sekoita keitetyt bulgur, paistetut kesäkurpitsat, tofut ja sipulit sekä tomaatit ja retiisit keskenään. Mausta seos. Huuhtele salaatinlehdet ja laita ne lautasille. Lisää sitten bulgur-tofu-kasvisseos salaatinlehdille, ja herkkuateria on valmis 😋.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti