lauantai 28. heinäkuuta 2018

Oura-sormus ja sizing kit



Innostuin tilaamaan Oura-älysormuksen, joka mittaa muun muassa unta, aktiivisuutta ja palautumista. Juuri tuon viimeisen syyn takia sitä innostuinkin, kun välillä tulee ehkä treenattua liikaa. Tällöin uni häiriintyy ja se puolestaan vaikuttaa energiatasoon päivällä. Sormuksen myötä toivon, että saan sykettä ja kehon lämpötilaa seuraamalla palautetta erityisesti unen laadusta ja palautumisesta sekä lisäymmärrystä siitä, milloin olisi hyvä pitää oikeasti lepopäivä ja milloin taas voi huoletta treenailla. 


Päivisin sormus mittaa siis kaikkea aktiivisuutta. Seison esimerkiksi paljon töissä ja nykyinen rannekkeeni näyttää vaan punaista, koska olen paljon paikallani. Sormus kertoo aktiivisten jaksojen keston, intensiteetin, kulutetut kalorit sekä paikallaan vietetyn ajan ja mobiilisovellus hälyttää yli 50 minuutin yhtäjaksoisesta paikallaanolosta.

Vaikka olenkin koko ikäni liikkunut kohtuullisen aktiivisesti ja osaan mielestäni seurata omia tuntemuksiani, niin pakko myöntää, että välillä menee oma arvio pieleen. Sormus myös kertoo optimaalisen vuorokausirytmin.


Innolla odotan sormusta ja dataa, jota siitä saan. Nyt sain tilaamani sizing kitin, jolla osasin valita oikean koon sormukseen. Varsinainen sormus on hopean värinen Balance-versio, josta kuva alla.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti