keskiviikko 25. heinäkuuta 2018

Tiikerikatkaravut ja mangosalsa


Grilli kuumaksi ja marinoidut tiikerikatkaravut paistumaan. Seuraksi mangosalsaa ja kesän maistuvin herkkuateria on valmis. 😋 Käyn usein Helsingin Vanhassa kauppahallissa Etelärannassa kalaostoksilla ja sieltä kalaostosten lisäksi mukaan tarttuu yleensä myös pakastettuja ja valmiiksi kuorittuja tiikerikatkarapuja. Jätän atkaravut yöksi sulamaan jääkaappiin ja aamulla teen niille marinadin, jotta saavat olla päivän maustumassa. Lisukkeeksi teen siis mangosalsaa sekä raikasta saaatia mozzarellan kera sekä usein myös parsakaalia keitettynä. Ja tietysti myös tuoretta ciabattaa. Yummy!

Tiikerikatkaravut 4:lle

20 tiikerikatkarapua
4 valkosipulinkynttä murskattuna
suolaa
mustapippuria myllystä
3-4 rkl lehtipersiljaa silputtuna
öljyä

Sekoita marinadiainekset ja anna katkarapujen maustua muutama tunti ennen grillausta.


Mangosalsa

1-2 mangoa 
1 kurkku kuutioituna
1 punainen chili
rasia kirsikkatomaatteja
korianteria silputtuna
2 rkl sitruunamehua
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä

Sekoita ainekset ja laita jääkaappiin maustumaan.

Tässä myös toinen ohje mangosalsaan ja jättikatkarapujen marinadiin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti