perjantai 20. heinäkuuta 2018

Mini Suomi-kierros


Teimme muutaman päivän mini Suomi-kierroksen. Ajelimme ensin Tampereelle ja sieltä Yyterin rannoille, josta matka jatkui Raumalle ja sieltä edelleen Turkuun ja Naantaliin. Ehdimme nähdä ja kokea paljon lyhyen reissun aikana. Ja jälleen kerran totesimme, että kyllä koto-Suomessakin riittää paljon kivoja kohteita. Aina ei siis tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan 😀. Tässä kuvakoostetta reissustamme.

Tampereella marssimme suoraan syömään - tai no ensin poikkesimme pienellä shoppailukierroksella, mutta sitten suuntasimme sushille Marusekiin.


Sitten oli vuorossa pieni citytour.


Ja illan päätteeksi piipahdimme hotelli Tornin Moro-baarissa ihastelemassa auringonlaskua.


Seuraavana päivänä ajelimme kohtia Poria ja Yyterin hiekkadyynejä. Päivä oli ihanan aurinkoinen ja lämmin. Ja merivesi raikasta.





Yyteristä matka jatkui Raumalle, jossa kiertelimme lähes autioita katuja. Helle varmasti verotti - ei siis ollut ainakaan ruuhkia. Kävimme syömässä, piipahdimme sisustusputiikkeihin ja ihastelimme kauniita puurakennuksia.



Turussa ajoituimme Aura-joen rannassa olevaan Radisson Blu -hotelliin.




Turku-kierroksen jälkeen ajelimme kauniiseen Naantaliin.




Naantalissa herkuttelimme - eikä vain jäätelöllä. Tietysti idylliset kadut, putiikit ja kauniit maisemat olivat käymisen arvoisia, mutta myös Jukka Rintalan näyttely. Todella upeita luomuksia livenä ja maalauksina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti