sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Kasvispanzanella


Nyt on ulkoiltu ja touhuttu niin, että taas jaksaa syödä : ). Iltapalaksi tein kasvispanzanellaa.

Kasvispanzanella mozzarellan kera

1 kesäkurpitsa kuutioituna
4 viipaletta tummaa ciabattaa
1 valkosipulinkynsi murskattuna
2 rkl öljyä
3 tomaattia tai 1 rasia kirsikkatomaatteja
1 punasipuli
2 paprikaa
2 pkt mozzarellaa
1 prk mustia oliiveja
1/2 ruukkua basilikaa

Kastike

4 rkl oliiviöljyä
2 rkl balsamicoa
1 rkl sokeria
1/2 tl suolaa
ripaus mustapippuria ja chilihiutaleita myllystä

Paista leipäkuutiot valkosipuliöljyssä siten, että ne saavat hiukan väriä. Paista sitten kesäkurpitsa- ja paprikapalat. Lisää ne vuokaan, jonne pilkotaan myös muut ainekset. Lisää lopuksi kastike.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti