lauantai 9. maaliskuuta 2013

Täytetyt kesäkurpitsat


Kesäkurpitsa maistuu niin talvella kuin kesälläkin. Täytteeksi voi laittaa sitä, mitä mieleen tulee ja kaapista löytyy : ).

Täytetyt kesäkurpitsat

2 kesäkurpitsaa puolitettuina ja koverrettuina
2 salottisipulia
1/2 purjo silputtuna
4 valkosipulin kynttä
3 munaa
2 dl kermaviiliä
1,25 dl smetanaa
1 tl suolaa
200g kalkkunaleikettä kuutioituina
ripaus mustapippuria
basilikaa silputtuna
5-6 ciabattapalaa kuutioituna
juustoraastetta pinnalle

Ruskista kesäkurpitsan sisus ja sipuli öljyssä kevyesti. Sekoita muut täytteen ainekset ja lisää paistettu kesäkurpitsa ja sipuli joukkoon. Täytä koverretut kesäkurpitsat ja ripottele juustoraaste pinnalle. Paista 200 asteisessa uunissa noin puolisen tuntia ja hyvää tulee : ). 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti