sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Viikonloppu, joka tuntuu viikonlopulta


Nyt on ollut aivan ihana viikonloppu, joka on tuntunutkin viikonlopulta. Ja sääkin on ollut mitä mainioin, vaikka ilma aika rapsakka onkin ollut. On saanut rennosti tehdä sitä mitä huvittaa ilman aikataulupaineita. Viime viikonloppu hurahti niin vauhdikkaasti rippijuhliin valmistautuessa ja niitä juhliessa, että maanantaina oli sellainen olo, että uusi viikonloppu olisi ollut paikallaan.


Viikonlopun alkajaisiksi tein jo perjantai-iltana herkkuostokset ja illalla vielä hyvän punttitreenin. Sitten olikin vuorossa herkutteluhetki hedelmien ja juustojen kera. Lauantaina reippailin ulkona pariinkin kertaan, herkuttelin ja suunnittelin kesälomareissuja. Yksi shoppailumatka kesän lopulle on nyt siis jo plakkarissa: lennot, hotelli ja ihanan vauhdikas menopeli varattuina. Toinen matka alkukesäksi on myös suunniteltu aika pitkälle : ). Here we come...


Sunnuntai alkoi aamujumpalla, ihanalla aamiaisella ja 40 minuutin juoksulenkillä ulkona. Sen verran oli juoksureitti liukas, että rennosta lenkistä tulikin aika vaativa. Nyt on kuitenkin tankattu hyvin muun muassa racletella, joka on jälkikasvun suosikki no 1. Keitin raclettejuuston seuraksi vielä parsaa, joka maistui mainiolta juuston, muiden kasvisten ja lihan seurana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti