maanantai 21. lokakuuta 2013

Avokadopasta


Avokadopasta on arki-illan pelastus. Nappasin ohjeen aikoinaan HS:n ruokasivuilta. Valmistusvaheessa huomasin, että reseptistä selkeästi puuttui vielä jotakin, joten tässä oma versioni tuosta erikoisen hyvästä pastaohjeesta : ).

Avokadopasta

400 g pastaa
2 valkosipulin kynttä murskattuna
1 punainen chili kuutioituna pienen pieniksi palasiksi
2 rkl limemehua
2 kypsää avokadoa kuutioituna
1/2 tl suolaa
1 tl sokeria
2 tl vaaleaa balsamicoa
ripaus mustapippuria myllystä
1/2 dl oliiviöljyä
1 ruukku basilikaa hienonnettuna
1 ruukku lehtipersiljaa hiennonnetuna
2 rkl korianteria hiennonnettuna
40 g Mancego-juustoa raastettuna
40 g Parmesan-juustoa raastettuna

Sekoita kaikki ainekset kulhossa keskenään. Keitä pasta ja sekoita avokadoseos pastan joukkoon. Ripottele päälle vielä parmesania ja tarjoile lämpimänä.


Pastaa, maalaisleipää ja jotenkin vaan ruokajuomaksi sopi shampanja : ). Tällä kertaa korkkasimme Laurent-Perrieriä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti