lauantai 19. lokakuuta 2013

Kasvispanzanella


Kasvispanzanella maistuu aina : ).

Kasvispanzanella

2 rkl öljyä
1 punasipuli
rasia kirsikkatomaatteja
1 prk mustia oliiveja
3 mozzarellapalloa
4-5 viipaletta maalaisleipää kuutioina
1 kesäkurpitsa
1 keltainen paprika ja 2 punaista
1/2 ruukkua basilikaa

Kastike

4 rkl oliiviöljyä
2 rkl punaviinietikkaa
1 rkl sokeria
1/2 tl suiolaa
ripaus mustapippuria ja chilihiutaleita myllystä

Laita tarjoiluastiaan punasipulit renkaina, oliivit ja tomaatit. Lisää sitten mozzarellakuutiot tai -pallot. Kaada näiden päälle pannulla paistetut kesäkurpitsapalat ja paprikapalat sekä maalaisleipäkuutiot. Paista sen verran, että ne saavat hieman väriä pintaan. Lisää sitten silputtu basilika. Ja kaada lopuksi kastike salaatin joukkoon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti