torstai 17. lokakuuta 2013

Sienimunakkaat


Sienimunnakkaista saa mukavan lisän iltapalalle.

Sienimunakkaat

250 g sieniä
öljyä
4 munaa
250 g Ricotta-juustoa
50 g parmesania raasteena
2 rkl lehtipersiljaa silputtuna
suolaa ja mustapippuria

Paista öljyssä sieniä pieniksi pilkottuina niin, että sienet pehmenivät. Sienien paistuessa sekoita kulhossa keskenään munat ja juustot. Lisää joukkoon paistetut sienet ja lehtipersilja. Mausta seos suolalla ja pippurilla.
Jaa seos pikkuvuokiin. Paista uunissa 20-25 minuuttia. Ne kohoavat mukavasti, joten kannattaa jättää hitusen tilaa vuoan reunoille. Munakkaiden lisäksi laitoin tarjolle teeleipiä, juustoja ja hedelmiä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti