keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Täytetyt tomaatit


Tänään popsimme täytettyjä tomaatteja kampelan kera.

Täytetyt tomaatit

4 isoa pihvitomaattia
maalaisleipää kuutioina
3-4 rkl basilikaa, lehtipersiljaa, oreganoa silputtuna
oliiviöljyä
60 g pinjansiemeniä
100 g vuohenjuustoa
suolaa ja mustapippuria

Leikkaa tomaateista hatut pois ja koverra sisältä hieman. Paista leipäkuutioita ja pinjansiemeniä öljyssä pannulla. Sekoita kulhossa paahdetut leipäkuutiot ja pinjansiement yrttien kanssa. Lisää täytettä tomaatteihin ja leikkaa vuohenjuustoviipale päällimmäiseksi. Sitten hatut tomaateille ja uuniin. Paista niitä 180-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti