lauantai 5. lokakuuta 2013

Katkarapurisotto


Valion mainoksesta nappasin katkarapurisotto-ohjeen. Tällä mennään tänään : ).

Katkarapurisotto

400g katkarapuja pakasteena
8 dl vettä
1,5 kanaliemikuutiota
2 sipulia
2 rkl rypsiöljyä
4 dl risottoriisiä
ripaus sahramia
1,5 dl kuivaa valkoviiniä
200 g raputuorejuustoa
2 rkl silputtua minttua
sitruunalohkoja tarjoiluun

Sulata katkaravut. Kuullota kattilassa sipuli, riisit ja sahrami. Kiehauta vesi ja liemikuutiot toisessa kattilassa. Lisää riisi-sipuliseoksen joukkoon lientä 1 dl:n erissä ja anna nesteen imeytyä ennen kuin lisäät jälleen lientä. Kun neste on imeytynyt, lisää sitten valkoviini ja tuorejuusto. Anna risoton kypsyä ja lisää lopuksi katkaravut ja minttu. Kuumenna vielä ja tarjoile sitten sitruunalohkojen kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti