sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Blueberry Muffins


I baked today some healthy blueberry muffins. They are not sweet and taste almost like rolls or bread, but in a good way :).

Blueberry muffins, about 15-17 muffins


5 dl whole wheat flour

4 tsp baking powder
1/2 tsp cinnamon powder
2 tbsp stevia sugar or syrup
1 banana smashed
1/2 dl olive oil
1 egg
1,6 dl low fat milk
2 dl Turkish yoghurt
2 dl frozen blueberries

Preheat the oven to 180 C. Stir all the dry ingredients together. Whisk in a separate bowl all the wet ingredients and pour the mixture into flour bowl. Add blueberries. Stir together. Spoon the mixture into paper muffin molds. Bake for 20-25 minutes and enjoy :)! This is also a good snack for the kids after the school.





Tänään paistoin terveellisiä mustikkamuffinsseja. Ne eivät ole makeita ja maistuvat melkein sämpylöiltä tai leivältä, mutta hyvällä tavalla :).

Mustikkamuffinssit, noin 15-17 kpl


5 dl grahamjauhoa
4 tl leivinjauhetta
1/2 tl jauhettua kanelia
2 rkl stevia sokeria tai siirappia
1 banaani muussattuna
1/2 dl oliiviöljyä
1 muna
1,6 dl rasvatonta maitoa
2 dl turkkilaista jogurttia
2 dl pakastemustikoita


Kuumenna uuni 180 asteeseen. Sekoita kuivat ainekset keskenään. Sekoita toisessa kulhossa muut ainekset. Kaada ne sitten jauhoseoksen päälle ja lisää jäiset mustikat. Sekoita kaikki ja nostele lusikalla nokareita paperivuokiin. Paista noin 20-25 minuuttia ja sitten herkuttelemaan :)! Toimii myös mainiona välipalana lapsille koulun jälkeen.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti