lauantai 16. tammikuuta 2016

Feeling tired - fake or real?


There are always days when you feel so tired and you do easily skip the training. It is so easy to think - I can do it tomorrow. Of course - if you feel sick, you have to definitely rest. That way you will be sooner ok and feel strong again to exercise. But often the feeling is just fake. Sometimes it is difficult to recognize. But I can assure you, it often is fake. Here is a small tip, that you can try.

You just need to take a healthy snack and enjoy it first. Just give a small break to yourself e.g. a half an hour to get your energy levels back and then you can start step by step with the warm-up. Often you realize that you'll be ok and the training feels great. You just need a bit willpower to win the laziness. And afterwards you will feel amazing, when you have accomplished the exercise. It's worth trying, anyway.

Another way is to check your progress photos. You'll see why you have in the first place started exercising and what your goals are. It often brings your motivation back :). Just believe in yourself!

Aina välillä tulee päiviä, jolloin ei huvittaisi treenata ja olo on väsynyt; silloin helposti jättää suunnitellut treenit väliin. On niin helppo ajatella, että teen sen sitten huomenna. Tietysti, jos on sairaana, pitää ehdottomasti levätä. Silloin pääsee nopeammin kuntoon ja treenailemaan taas. Hyvin usein laiska tunne on kuitenkin feikkiä. Sitä on kuitenkin vaikea tunnistaa. Voin vakuuttaa, että yleensä se on feikkiä. Tässä pieni vinkki, mitä voit kokeilla.

Usein terveellinen välipala auttaa. Syö se rauhassa ja anna itsellesi hetki aikaa rauhoittua päivän kiireistä. Jo puoli tuntia riittää saamaan energiatasot entiselleen. Sitten voi aloittaa lämmittelyn rauhallisesti. Usein tässä vaiheessa huomaa, ettei väsymyksestä ole enää tietokaan ja treeni vie mennessään :). Itsekuri auttaa tässäkin ja sen avulla voi selättää laiskottelufiiliksen. Ja jälkeenpäin olo on todella mahtava, kun on saanut tehtyä treenin. Tämä vinkki on kokeilemisen arvoinen.

Toinen tapa on vilkaista kuvia itsestä, miten on edistynyt treenatessa. Huomaat, miksi olet ylipäätään joskus aloittanut treenaamisen. Se tuo kummasti motivaation takaisin, sillä ihan hevillä ei huvita luopua siitä, mitä olet saavuttanut ja mitä aiot vielä saavuttaa. Usko vain itseesi ja siihen mitä teet!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti