keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Simpukkapasta


Pastaruoka pelastaa kiireiset arki-illat, kun pitää saada maukasta ruokaa sukkelasti ja samalla hiilihydraatteja treenien päätteeksi. Tällä kertaa tein mozzarellalla ja pestolla täytettyjä makaroneja salaatin kera. En löytänyt tällä kertaa kaupasta simpukkapastaa, mutta sen sijaan otin pussillisen isoja, värikkäitä makaroneja, jotka oli helppo täyttää.

Simpukkapasta

isoja simpukkamakaroneja
mozzarellapalloja
pestoa
juustoraastatta pinnalle

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Keitä makaronit ohjeen mukaan puolikoviksi. Valuta. Täytä makaronit eli laita pieni nokare pestoa ja päälle mozzarellapala. Aseta makaronit uunivuokaan. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Kuumenna uunissa noin 10 minuuttia.

Salaatti

jääsalaattia
1/2 hunajameloni kuutioituna
tummia rypäleitä
minimozzarellapalloja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti