tiistai 11. huhtikuuta 2017

Korianterikana


Jälleen kerran mietin, mitä ihmettä tänään syötäisiin. Kanasta on onneksi moneksi. Tällä kertaa marinoin kanafileet ja paistoin ne uunissa. Koristelin korianterilla ja tarjoilin ne basmatiriisin sekä avokadolohkojen kera. Lisukkeena oli hedelmäinen salaatti. Tämä on meidän pikaruokaa 😀.

Korianterikana

kanafileitä

Marinadi

rypsiöljyä
soijakastiketta
hunajaa
sitruunamehua
suolaa
mustapippuria
chilihiutaleita
valkosipulia
1/2 ruukkua korianteria
sweet and chili -kastiketta

1/2 ruukkua korianteria koristeeksi

Sekoita marinadin ainekset paistopussissa ja lisää kanapalat joukkoon. Paista 200-asteisessa uunissa 30 minuuttia. Keitä sillä välin riisi, lohko avokadot ja tee salaatti. Koristele paistetut kanapalat korianterisilpulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti