sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Sitruunamelissapestoa capresen, lohen ja duchesseperunoiden kera


Itsetehty pesto mozzarellan ja tomaatin kera kruunaa lähes aterian kuin aterian. Tällä kertaa yhdistin ne uuniloheen ja duchesseperunoihin, joiden ohje löytyy täältä.

Sitruunamelissapesto

1 pieni ruukku sitruunamelissaa
1/2 ruukkua lehtipersiljaa
1/2 ruukkua basilikaa
1 valkosipulinkynsi
2 rkl pinjansiemeniä
1 dl oliiviöljyä
1 rkl valkoviinietikkaa
 1/2 rkl sitruunamehua
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
ripaus sokeria

Paahda ensin pinjansiemenet pannulla kauniin ruskeiksi. Kaada ne sitten tehosekoittimeen muiden ainesten kanssa. Tee tasainen, löysä kastike. Tarjoa mozzarellan ja tomaatin kera.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti