maanantai 10. huhtikuuta 2017

Rahkaletut


Suussa sulavat ja syntisen makoisat rahkaletut veivät lähes kielen mennessään. Yummy 😋. Näitä tehdään pian taas uudestaan ja tuplataikinalla.

Rahkaletut, 24 pientä lettua

1 prk eli 250 g maitorahkaa
1 prk eli 120 g smetanaa
3 munaa
2 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1/4 tl suolaa
1 dl täysjyvävehnäjauhoja
suolatonta voita paistamiseen

mansikka- tai omenahilloa

Sekoita maitorahka ja smetana. Valuta niitä esim. suodatinpussin läpi puolisen tuntia. Sekoita rahkaseos ja muut aineet keskenään. Anna turvota 15-30 minuuttia. Paista lettupannulla pieniä lettuja. Herkuttele hillon kera.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti