perjantai 5. tammikuuta 2018

Hyvä treenijakso


Olen kohtuullisen mukavasti saanut treenattua läpi koko syksyn. Pieniä flunssan poikasia on välillä ollut, mutta ei onneksi mitään suurempaa, eikä paria päivää pidempiä taukojakaan siis. Joulua ennen huomasin sitten, että kehon huolto on jäänyt liian vähälle, vaikka venyttelenkin lähes joka päivä. Nyt sitten päätin ottaa ohjelmaan säännölliset hieronnat ja hot pilateksen.

Perjantai-iltana olin pitkästä aikaa Yoga Nordicin hot power core -pilatestunnilla, ja olo oli kuin uudestisyntyneellä tunnin jälkeen. Siellä tehtiin aika tiukkaa vatsalihastreeniä, mutta oli kiva huomata, että eipä se juuri kummoiselta tuntunut. Sen verran vankkaa perustaa olen saanut aikaan omilla circuittreeneillä. Tunnin jälkeen lihakset olivat ihanan rennot ja mistään ei kiristänyt. Tätä pitää saada lisää - ja niin varasinkin heti seuraavan tunnin ensi viikolle. Kyllä yksi pilatestunti mahtuu kolmen circuitin joukkoon hyvin täydentävänä treeninä. Viikkoon tulee siis kuusi treeniä ja yksi aktiivinen lepopäivä.

Nyt olen tehnyt ahkerasti Kayla Itsinesin BBG1-ohjelmaa ja viikko 10 on nyt done - enää kaksi viikkoa jäljellä. Sitten taidan aloittaa BBG2 -ohjelman, joka sekin kestää tuon 12 viikkoa. Tehokasta sarjaa siis tiedossa 😅.

Hot pilatekseen ostin uuden Manduka-pyyhkeen, koska omissa treeneissäkin välillä matto luistaa hikisten käsien alta tiukoissa punnerrussarjoissa - nyt ei luista enää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti