tiistai 16. tammikuuta 2018

Sokerit minimiin & välipalaherkkuja


Nyt olen sinnikkäästi yrittänyt minimoida sokerin käytön, sillä siitä ei tunnu olevan juuri mitään muuta hyötyä kuin sekunnin parin nautinto. Olen huomannut voivani paljon paremmin, kun olen vähentänyt sen käyttöä. Totaalikieltäytyjä en kuitenkaan ole, mutta aktiivinen välttelijä 😋. Eli pannassa ovat karkit, leivonnaiset yms. Edelleen popsin muun muassa kuivattuja hedelmiä, joissa niissäkin sokeria on paljon, mutta ei ihan niin paljon kuin karkeissa tms. Yksi  naposteluherkkusuosikkini Cocoan raakasuklaalla päällystetyt banaanin palat tai mulperit. Ne maistuvat hyvin myös kahvin kera.


Kaakaolla päällystetyt taatelit ovat myös mainio herkku ja välipala. Niitä ei tarvitse ottaa kuin yksi tai maksimissaan kaksi, niin makeanhimo on taltutettu.


Proteiinipatukoissakin on valitettavasti sokeria, vaikka toki vähemmän kuin vaikka vastaavankokoisessa suklaapatukassa. Fastin proteiinipatukat ovat suosikkejani, ja niitä minulla on aina varastossa. Otan niitä aina varuilta mukaan myös matkalle, jos aterioiden välit venyvät jostain syystä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti