keskiviikko 24. tammikuuta 2018

Tofu-kasviswok


Tofusta on tullut jääkaapin vakiovaruste 😀 säilyvyytensä vuoksi. Sitä on aina varalla, jos pitää tehdä nopeasti ruokaa. Se onkin varsinainen on arjen pelastaja. Tällä kertaa vuorossa oli tofu-kasviswok.


Tofu-kasviswok

250 g tomaatti-basilikatofua

Marinadi

2 valkosipulin kynttä
4 rkl soijaa
4 rkl rypsiöljyä

1 dl maissitärkkelystä

Sekoita marinadin ainekset ja marinoi tofupalat. Kierittele palat maissijauhoissa ja paista rypsiöljyssä wok-pannulla. Siirrä sivuun odottelemaan.




Kasviswok

1 valkosipulin kynsi murskattuna
3-4 kevätsipulia silputtuna
paprika
sieniä
1/2 kesäkurpitsa
sweet chili -kastiketta
rypsiöljyä

lehtipersiljaa koristeluun

Paista valkosipuli, paprika, sienet ja kesäkurpitsa wok-pannulla rypsiöljyssä. Lisää joukkoon kevätsipuli ja lopuksi paistetut tofupalat. Koristele lehtipersiljalla.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti