Tofusta on tullut jääkaapin vakiovaruste 😀 säilyvyytensä vuoksi. Sitä on aina varalla, jos pitää tehdä nopeasti ruokaa. Se onkin varsinainen on arjen pelastaja. Tällä kertaa vuorossa oli tofu-kasviswok.
Tofu-kasviswok
250 g tomaatti-basilikatofua
Marinadi
2 valkosipulin kynttä
4 rkl soijaa
4 rkl rypsiöljyä
1 dl maissitärkkelystä
Sekoita marinadin ainekset ja marinoi tofupalat. Kierittele palat maissijauhoissa ja paista rypsiöljyssä wok-pannulla. Siirrä sivuun odottelemaan.
Kasviswok
1 valkosipulin kynsi murskattuna
3-4 kevätsipulia silputtuna
paprika
sieniä
1/2 kesäkurpitsa
sweet chili -kastiketta
rypsiöljyä
lehtipersiljaa koristeluun
Paista valkosipuli, paprika, sienet ja kesäkurpitsa wok-pannulla rypsiöljyssä. Lisää joukkoon kevätsipuli ja lopuksi paistetut tofupalat. Koristele lehtipersiljalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti