Tänään grillailimme jättikatkarapu-lohivartaita, joita nautiskelimme mangosalsan ja salaatin kera.
Vartaat
8 jättikatkarapua marinoituna
noin 400 g lohta suurina paloina marinoituna
Jättikatkarapujen marinadi
loraus oliiviöljyä
3-4 valkosipulinkynttä murskattuna
lehtipersiljaa silputtuna
suolaa
mustapippuria
Lohipalasten marinadi
0,5 dl sitruunamehua
3 rkl juoksevaa hunajaa
3 rkl
soijakastiketta
ripaus suolaa ja mustapippuria
Anna jättikatkarapujen ja lohipalasten marinoitus vähintään puolisen tuntia. Pujota palaset sitten vartaaseen ja eikun grillaamaan.
Mangosalsa
1 kurkku kuutioina
2 tomaattia kuutioina
1/2 punainen chili pieninä kuutioina
1 mango kuutioina
1 salottisipuli silputtuna
1/2 sitruunan mehu
1/2 ruukkua korianteria silputtuna
suolaa ja mustapippuria
Sekoita salsan ainekset keskenään ja salsa on valmis tarjolle.
2 tomaattia kuutioina
1/2 punainen chili pieninä kuutioina
1 mango kuutioina
1 salottisipuli silputtuna
1/2 sitruunan mehu
1/2 ruukkua korianteria silputtuna
suolaa ja mustapippuria
Sekoita salsan ainekset keskenään ja salsa on valmis tarjolle.
Salaatti
ruukku kartanosalaattia
2 isoa retiisiä siivuina
mansikkaa
2 nektariinia paloina
Jälkkäriksi tein mantelikakkuja, jotka koristelin valkosuklaalla ja tuoreilla mansikoilla. Tuplaespresso mantelikakun seuralaisena kruunasi makuelämyksen : ).
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti