lauantai 4. toukokuuta 2013

Jättikatkarapu-lohivartaat mangosalsan kera


Tänään grillailimme jättikatkarapu-lohivartaita, joita nautiskelimme mangosalsan ja salaatin kera.

Vartaat

8 jättikatkarapua marinoituna
noin 400 g lohta suurina paloina marinoituna

Jättikatkarapujen marinadi 

loraus oliiviöljyä
3-4 valkosipulinkynttä murskattuna
lehtipersiljaa silputtuna
suolaa
mustapippuria

Lohipalasten marinadi

0,5 dl sitruunamehua
3 rkl juoksevaa hunajaa
3 rkl soijakastiketta
ripaus suolaa ja mustapippuria


Anna jättikatkarapujen ja lohipalasten marinoitus vähintään puolisen tuntia. Pujota palaset sitten vartaaseen ja eikun grillaamaan.

 
Mangosalsa

1 kurkku kuutioina
2 tomaattia kuutioina
1/2 punainen chili pieninä kuutioina
1 mango kuutioina
1 salottisipuli silputtuna
1/2 sitruunan mehu
1/2 ruukkua korianteria silputtuna
suolaa ja mustapippuria

Sekoita salsan ainekset keskenään ja salsa on valmis tarjolle.


Salaatti

ruukku kartanosalaattia
2 isoa retiisiä siivuina
mansikkaa
2 nektariinia paloina
Jälkkäriksi tein mantelikakkuja, jotka koristelin valkosuklaalla ja tuoreilla mansikoilla. Tuplaespresso mantelikakun seuralaisena kruunasi makuelämyksen : ).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti