perjantai 3. toukokuuta 2013

Katkarapu- ja lohileipiä hedelmäisen salaatin kera


Tänään tein iltapalaksi katkarapu- ja lohivoileipiä hedelmäisen salaatin kera.

Lohileivät
Koivulan Leipomon luomuruisnappeja
noin 100 g graavilohta
noin 100 g Philadelphiaa
2 rkl sitruunamehua
2 rkl silputtua ruohosipulia
ripaus suolaa ja mustapippuria

koristeluun lohta ja lehtipersiljaa

Sekoita ainekset keskenään ja levitä leivän päälle. Koristele lohella ja lehtipersiljalla.


Katkarapuleivät
Koivulan Leipomon luomuruisnappeja
noin 100 g katkarapuja
noin 100g Philadelphiaa
2 rkl sitruunamehua
2 rkl silputtua ruohosipulia
ripaus suolaa ja mustapippuria

koristeluun lohta ja ruohosipulisilppua

Sekoita ainekset keskenään ja levitä leivän päälle. Koristele lohella tai katkaravulla ja ruohosipulisilpulla.


Hedelmäinen salaatti

ruukku jääsalaattia
hunajamelonia kuutioina
mansikoita
halloumia paistettuna

Sekoita salaatin ainekset keskenään ja sitten vaan herkuttelemaan.

Täydellinen kuohuviini

Aterian kruunasi lasillinen kuohuvaa. Tällä kertaa kokeilimme italialaista proseccoa - A.C.Astoria, DOCG Valdobbiadene Prosecco Superiore. Maku on aivan ihastuttavan lempeä, hedelmäinen ja kesäinen. Siis täydellinen omaan makuuni : )! Kuohujuomaksi tämä saa minulta täydet viisi pistettä.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti