perjantai 3. toukokuuta 2013
Katkarapu- ja lohileipiä hedelmäisen salaatin kera
Tänään tein iltapalaksi katkarapu- ja lohivoileipiä hedelmäisen salaatin kera.
Lohileivät
Koivulan Leipomon luomuruisnappeja
noin 100 g graavilohta
noin 100 g Philadelphiaa
2 rkl sitruunamehua
2 rkl silputtua ruohosipulia
ripaus suolaa ja mustapippuria
koristeluun lohta ja lehtipersiljaa
Sekoita ainekset keskenään ja levitä leivän päälle. Koristele lohella ja lehtipersiljalla.
Katkarapuleivät
Koivulan Leipomon luomuruisnappeja
noin 100 g katkarapuja
noin 100g Philadelphiaa
2 rkl sitruunamehua
2 rkl silputtua ruohosipulia
ripaus suolaa ja mustapippuria
koristeluun lohta ja ruohosipulisilppua
Sekoita ainekset keskenään ja levitä leivän päälle. Koristele lohella tai katkaravulla ja ruohosipulisilpulla.
Hedelmäinen salaatti
ruukku jääsalaattia
hunajamelonia kuutioina
mansikoita
halloumia paistettuna
Sekoita salaatin ainekset keskenään ja sitten vaan herkuttelemaan.
Täydellinen kuohuviini
Aterian kruunasi lasillinen kuohuvaa. Tällä kertaa kokeilimme italialaista proseccoa - A.C.Astoria, DOCG Valdobbiadene Prosecco Superiore. Maku on aivan ihastuttavan lempeä, hedelmäinen ja kesäinen. Siis täydellinen omaan makuuni : )! Kuohujuomaksi tämä saa minulta täydet viisi pistettä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti