perjantai 24. toukokuuta 2013

Kesäkurpitsapaistos



Mitäpä ruokaa tänään laittaisi - se kun pitäisi saada pöytään asap : ). Kesäkurpitsapaistos pelasti tilanteen tällä kertaa.


Kesäkurpitsapaistos

1 iso kesäkurpitsa
2 pientä kesäsipulia pilkottuna
2 valkosipulinkynttä murskattuna
2 rkl lehtipersiljaa hienonnettuna
ripaus tuoretta tai kuivattua oreganoa
1 pussi Emmental-juustoraastetta
170 g kalkkunaleikettä kuutioituina
1 tl suolaa
2,5 dl vehnäjauhoja
4 munaa
1 dl rypsiöljyä
öljyä tai voita vuoan voiteluun

Pilko kesäkurpitsa siivuiksi ja siivut neljään osaan. Lisää joukkoon sipulit ja yrtit sekä juustoraaste, suola ja jauhot. Sekoita hyvin. Lisää sitten kalkkunaleike ja munat. Sekoita vielä. Kaada seos voideltuun vuokaan ja paista 200-asteisessa uunissa 30 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti