tiistai 14. toukokuuta 2013

Katkarapu-kesäkurpitsa-chilijuustopasta


Tuorepasta pelastaa arki-illan ruokapulmat. Tällä kertaa pasta sai seurakseen katkarapuja, kesäkurpitsaa ja chilijuustoa.

Katkarapu-kesäkurpitsa-chilijuustopasta

tuorepastaa
1 pkt chilituorejuustoa
200 g katkarapuja
1 kesäkurpitsa kuutoituina
1 rkl sitruunamehua
2-3 rkl lehtipersiljaa silputtuna
ripaus suolaa ja mustapippuria

Paista kesäkurpitsapalat kevyesti öljyssä pannulla. Lisää joukkoon katkaravut, chilituorejuusto, lehtipersilja, sitruunamehu ja mausteet. Keitä viimeiseksi pasta ja sekoita kastike joukkoon. Sitten vaan tarjolle tomaatin ja tuoreen maalaisleivän kera. Tämän nopeammin ei ateria juuri valmistu : ).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti