keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Meksikolaiset krepit


Vappupäivänä herkuttelimme meksikolaisilla krepeillä.

Meksikolaiset krepit


Taikina
2 munaa
5 dl maitoa
3 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
voita tai margariinia paistamiseen

Täyte
400-500g paistijauhelihaa
1 sipuli silputtuna
tacomaustetta
noin 100 g mozzarellaraastetta

Kastike
1 prk creme fraichea
1 dl juustoraastetta
1 avokado kuutioina

Tomaattia tarjolle

Vatkaa munat, 2 dl maitoa ja jauhot sekaisin. Lisää sitten loput maidosta sekä suola ja paprikajauhe. Paista krepit pannulla ja anna niiden hetken jäähtyä ennen täyttämistä.

Paista jauheliha ja sipuli. Mausta vajaalla pussilla tacomaustetta. Jaa paistettu jauheliha ohukaisille ja kääri ne rullalle. Laita ne uunivuokaan ja ripottele pinnalle mozzarellaraastetta. Kuumenna 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.Sekoita sillä välin kastikkeen ainekset sekaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti