tiistai 30. huhtikuuta 2013

Vappuaaton kalkkunawrapit


Vappuaattona tein kalkkunawrapit yrtti-crème fraichen kera ns. alkupaloiksi ennen kuin varsinaisesti lähdimme Wappua juhlistamaan.

Kalkkunawrapit

 300 g suikaloitua kylmäsavukalkkunaa
1 ruukullinen jääsalaattia
1/2 kurkku suikaloituna
1 keltainen paprika suikaloituna
1/2 ruukkua basilikan lehtiä silputtuna
noin 1 dl kevyt majoneesia

8 wrappohjaa tai fajitaslettua


Yrttikastike

1 prk kevyt crème fraîchea
1/2 ruukkua basilikan lehtiä silputtuna
1/2 ruukullista ruohosipulia hienonnettuna
1 tl kuivattua timjamia, tuoreita oksiakin voi käyttää
2 rkl sitruunamehua
ripaus sokeria, suolaa ja mustapippuria

Sekoita kalkkunawrapin ainekset sekaisin. Kuumenna wrappohjat rypsiöljyssä pannulla. Levitä seos tasaisesti lämpimien wrapien päälle, kääri letut tiukaksi rullaksi ja leikkaa rullat sopiviksi annospaloiksi.
Sekoita kastikkeen ainekset sekaisin. Tarjoa rullat yrttikastikkeen kera.


Vappujuomana oli muun muassa Gancia Proseccoa, joka ei tosin päässyt suosikkilistalleni. Onneksi olimme varautuneet myös muilla vaihtoehdoilla : ).


 Iloista Wappua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti