lauantai 27. huhtikuuta 2013

Quiche lorraine


Quiche lorraine on mukavan täyttävä iltapala, joka on myös nopea valmistaa.

Quiche lorraine

Pohja
100 g suolatonta voita
2 dl vehnäjauhoja
1/4 tl suolaa
2 rkl kylmää vettä

Täyte
200 g kalkkunaleikettä kuutioina
1 keltainen paprika
4 valkuaista
3 dl paksua ruokakermaa
2 tl hunajalla maustettua Dijon-sinappia
100 g vaaleaa cheddaria raastettuna
2 rkl lehtipersiljaa silputtuna
ripaus mustapippuria ja suolaa


Nypi jauhot, suola ja voi. Lisää vesi ja sekoita taikina tasaiseksi. Painele taikina uunivuoan (noin 20 x 30 cm) pohjalle ja reunoille. Ripottele päälle kalkkunaleike- ja paprikakuutiot, juusto ja lehtipersilja. Sekoita munat, kerma ja sinappi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Kaada seos vuokaan täytteiden päälle. Paista 200-asteisessa uunissa 35 minuuttia.


Ja sitten nautiskelemaan : ).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti