lauantai 13. huhtikuuta 2013

Tiikerimuffinsseja


Tänään herkuttelimme jälkiruuaksi tiikerimuffinsseilla, lasillisella rosekuohuviiniä ja espressolla.

Tiikerimuffinssit

200 g suolatonta voita
2 dl sokeria
3 munaa
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1/2 levy taloussuklaata
loraus paksua ruokakermaa


Vatkaa voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen joukkoon ja lopuksi jauhot. Nosta taikinanokareet muffinssivuokiin. Jätä hieman kohoamisvaraa. Sulata kattilassa suklaa ja kaada joukkoon pieni loraus paksua ruokakermaa. Nosta sitten noin 1 tl suklaasulaa jokaiseen vuokaan ja vedä taikinaan coctailtikulla raitoja, että suklaa sekoittuu taikinaan. Paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.   


Ihanan meheviä ja herkullisia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti