sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Zucchini ripieni eli kesäkurpitsaveneitä kanan ja salaatin kera


Tämä aamu alkoi pirteästi aamujumpalla ja pulahduksella jäähileeseen : ). Altaan avanto oli yön aikana ehtinyt jäätyä jälleen, joten ensin piti rikkoa jää ja vasta sitten ujuttauduin jääpalojen sekaan. Herääminen oli taattu siinä vaiheessa. Leppoisan aamun ja muutaman sisustusohjelman jälkeen oli pää täynnä ajatuksia kodin remonttia varten. Iltapäivällä taidan suunnata rautakauppaan : ).

Sitten aloin pikkuhiljaa valmistelemaan ruokaa. Tänään tein pitkästä aikaaa kanafileiden seuraksi zucchini ripieniä eli kesäkurpitsaveneitä.


Zucchini ripieni
 
2 kesäkurpitsaa puolitettuina ja halkaistuina sekä koverrettuina veneiksi

Täyte

4 maalaisleipä viipaletta kuutioina
noin 100 g kalkkunaleikettä kuutioina
noin 80 g parmesanraastetta
2 munaa
mustaapippuria
kourallinen basilikaa silputtuna

Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään ja täytä kesäkurpitsaveneet. Paista 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.


Tarjolle kesäkurpitsoiden kanssa laitoin tänään uunissa paistettuja kanafileitä, jotka marinoin ensin. Lisäksi tein pirteän salaatin.


Salaatti

Rucolaa
Frisee-salaattia
kourallinen kirsikkatomaatteja
mozzarellaa
basilikaa
mansikoita
parmesanlastuja
mustapippuria ja suolaa
balsamicoa

Toimiva kokonaisuus : ).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti