lauantai 27. huhtikuuta 2013

Mantelikakut


Jälkkäriksi tein tänään makoisia mantelikakkuja valkosuklaakuorrutuksella ja päälle tuoreita mansikoita. Nam!

Mantelikakut

125 g suolatonta voita sulattuna
2 dl mantelijauhetta
3/4 dl mantelirouhetta
4 dl tomusokeria
2 dl vehnäjauhoja
1/2 tl leivinjauhetta
4 valkuaista

Sekoita kuivat ainekset keskenään. Lisää joukkoon valkuaiset ja sula voi. Jaa taikina 12 muffinssivuokaan ja paista noin 20-24 minuuttia 180-asteisessa uunissa. Kuorruta paistetut mantelikakut tomusokerilla tai suklaalla ja marjoilla. Tällä kertaa sulatin kuorrutusta varten valkosuklaata kermatilkassa ja päälle asettelin puolikkaan mansikan. Mantelikakut maistuvat yhtä hyviltä kuin näyttävätkin : )!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti