sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Haaveena Garmin Forerunner 660


Olen jo jonkin aikaa haaveillut sellaisesta vempaimesta, josta näen ajan ja sykkeen lisäksi reitin, matkan, nopeuden, keskinopeuden ja vielä sellaisen, joka mittaa rasitusta sekä palautumista. Garminin uutuus Forerunner 620 olisi juuri sitä, mitä olen etsinyt. Se taitaa tulla Suomen markkinoille nyt keväällä. Vempain on kuvassa ylhäällä. Tuon valkoisen ottaisin ilomielin : ). Siitä hitusen vähemmän toimintoja sisältävä Garmin Forerunner 220 näyttäisi olevan myös ihan kelpovehje. Nykyisin juoksen puhelin taskussani ja Sports Tracker päällä. Turhan usein se harmittavasti tilttaa, ja matkalta ei jää muuta käteen kuin juostu aika. No, ehkä joskus raaskin tuollaisen hankkia.
 
Torstaina kuulin mielenkiintoisia faktoja liikkumattomuudesta, mikä pisti miettimään liikunkohan itse tarpeeksi. Olen yrittänyt kirjailla treenailujani ylös, jotta ei ihan veltostuisi ja pysyisi edes hitusen ajan tasalla määristä. Tässä viimeisen viikon saldo:

la 18.1. aamulenkki 7 km
su 19.1. tunti tennistä
ma 20.1. lepo
ti 21.1. juoksua 5 km
ke 22.1. tehokas jumppa 45 min
to 23.1. juoksua 3 km ja kevyt käsipunttitreeni
pe 24.1. lepo
la 25.1. juoksua 5 km
su 26.1. aamulenkki 8 km ja illalla tunti tennistä

Lisäksi teen joka aamu perinteisen aamujumpan (30 x selkä, 30 x etunojapunnerrus, 120 x vatsa, 30 x takanojapunnerrus). Yritän myös seisoa päivittäin töissä mahdollisuuksien mukaan. Seison myös tätä blogia kirjoittaessani. No näillä eväillä jatketaan : ).



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti