sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Mozzarella-kalkkunatoast


Tänään kävin aamulenkillä ja illalla oli tennistunti, joten kunnon iltapala oli paikallaan. Tein mozzarella-kinkkutoasteja.

Mozzarella-kalkkunatoast
täysjyväpaahtoleipää
oliiviöljyä, jossa 3 valkosipulinkynttä murskattuna
1 kalkkunaleikeviipale per toast
tomaattiviipaleita
oreganoa
mozzarellaviipale
basilikasilppua
mozzarerellaraastetta

Voitele leivät valkosipulioliiviöljyllä. Lisää kalkkunaleike ja pari tomaattiviipaletta jokaiselle leivälle. Ripottele oreganoa tomaattien päälle. Lisää sitten mozzarellaviipaleet ja basilikasilppu. Peitä leivät lopuksi mozzarellaraasteella. Paista leipiä 225-asteisessa uunissa kymmenisen minuuttia.


Näillä eväillä jaksaa taas nukkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti