sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Krepit suolaisella täytteellä




Tänään kokeilin krepejä suolaisella täytteellä. Nämä krepit eivät olleet ruokaraadin mielestä jymymenestys. Se sai pisteitä kolme asteikolla yhdestä viiteen, jossa viisi pistettä on paras. Täytteen yksittäiset aineet olivat kuulemma ok, mutta yhdessä niitä oli liikaa. No, ihan syötäviä ne kuitenkin olivat : ).  

Taikina
2 munaa
5 dl maitoa
3 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
voita tai margariinia paistamiseen

Sekoita munat, 2,5 dl maitoa ja jauhot ensin keskenään. Lisää sitten muut aineet ja paista ohuiksi letuiksi.

Täyte
1/2 kesäkurpitsaa
200 g raejuustoa
2 dl turkkilaista jogurttia
250 g kalkkunaleikettä kuutioina
1 valkosipulin kynsi murskattuna
3 rkl kurkkusalaattia
ripaus mustapippuria
 
noin 100 g mozzarellaraastetta


Raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi ja valuta neste pois. Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja nostele nokareita letuille. Kääri letut rullalle. Ripottele pinnalle mozzarellaraaste. Paista noin 225-asteisessa uunissa viitisen minuuttia niin, että juustoraaste pinnalla on hitusen sulanut. Sitten vaan syömään.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti