sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Kana-kesäkurpitsavuoka


Uusi punainen uunivuoka pääsi heti koekäyttöön, kun kokkailin kanasta ja kesäkurpitsasta mainion vuokaruuan.

Kana-kesäkurpitsapaistos

400 g kanafileitä
oliiviöljyä
1 rkl luomusitruunan kuorta raastettuna
ripaus suolaa ja mustapippuria
1/2 kesäkurpitsa
rasia kirsikkatomaatteja
1 dl vettä
1 rkl kanafondia
200 g ranskankermaa
1 dl parmesanraastetta
1 rkl Dijon-hunajasinappia
1 rkl ruohosipulia

Paista kanafileet kevyesti pannulla, että pinnat ruskistuvat kauniisti. Nosta fileet uunivuokaan ja mausta sitruunalla, suolalla ja mustapippurilla. Lisää kanojen päälle kesäkurpitsaviipaleet ja kirsikkatomaatit. Kiehauta kanaliemi ja lisää joukkoon ranskankerma, parmesanraaste, sinappi ja ruohosipuli. Kaada seos vuokaan. Paista 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Valmista samalla timjamiperunat uunissa. Tarjoile raikkaan salaatin kera.


2 kommenttia:

  1. Näyttääpäs hyvältä :) Kiva blogi, löysin tänne googlailun tuloksena, varaankin nyt pari tuntia tän selailuun :)

    VastaaPoista