sunnuntai 5. tammikuuta 2014
Mozzarellakana ja rucola-parmesansalaatti
Tänään kokkailin mozzarellakanaa ja alkuun tein rucola-parmesansalaatin.
Rucola-parmesansalaatti
rucolaa
jääsalaattia
parmesanlastuja
3 rkl oliiviöljyä
2 rkl sitruunamehua
ripaus suolaa ja mustapippuria
Mozzarellakana
ohuita kanafileitä
öljyä paistamiseen
suolaa, mustapippuria
sitruunamehua
3 kesäkurpitsaviipaletta per kanafile
2 mozzarellasiivua per kanafile
aurinkokuivattua tomaattia
basilikasilppua
Paista kanafileet molemmilta puolin ja mausta ne suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla. Laita fileet uuninkestävään astiaan. Paista pannulla kesäkurpitsaviipaleet ja lisää ne kanafileiden päälle. Lisää ripaus suolaa ja pippuria. Lisää päälle mozzarellaviipaleet ja aurinkokuivattutomaatti. Paista 250-asteisessa uunissa noin kymmenen minuuttia. Koristele basilikasilpulla. Tarjoa kana timjamiperunoiden kera.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti