Munista, kasviksista ja juustosta saa nopean iltapalan vaivattomasti. Tällä kertaa noista aineksista syntyi muhevia pikkumunakkaita, joita tarjosin parsan, prosciutton ja maalaisleivän kera.
Pikkumunakkaat
2 perunaa keitettynä
punainen suippopaprika kuutioina
1/2 kesäkurpitsa lohkoina
rypsiöljyä paistamiseen
suolaa
mustapippuria
Kuori ja keitä perunat. Kuullota pannulla öljyssä sipuli, paprika ja kesäkurpitsa. Mausta kasvikset.
8 munaa
2 dl maitoa
150 g Emmentalia raasteena
1/2 dl basilikaa silputtuna
5 viipaletta prosciuttokinkkua pieninä palasina
Vatkaa munat ja sekoita joukkoon maito, juustoraaste, basilika ja kinkku. Lisää lopuksi kasvikset. Rasvaa munakasvuoat ja täytä ne. Paista munakkaat 210-asteisessa uunissa 20 minuuttia, kunnes pinta on kauniin kullankeltainen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti