maanantai 30. maaliskuuta 2015

Pikkumunakkaat parsan kera


Munista, kasviksista ja juustosta saa nopean iltapalan vaivattomasti. Tällä kertaa noista aineksista syntyi muhevia pikkumunakkaita, joita tarjosin parsan, prosciutton ja maalaisleivän kera.



Pikkumunakkaat

2 perunaa keitettynä
1 banaanisalottisipuli silputtuna
punainen suippopaprika kuutioina
1/2 kesäkurpitsa lohkoina
rypsiöljyä paistamiseen
suolaa
mustapippuria

Kuori ja keitä perunat. Kuullota pannulla öljyssä sipuli, paprika ja kesäkurpitsa. Mausta kasvikset.


8 munaa
2 dl maitoa
150 g Emmentalia raasteena
1/2 dl basilikaa silputtuna
5 viipaletta prosciuttokinkkua pieninä palasina

Vatkaa munat ja sekoita joukkoon maito, juustoraaste, basilika ja kinkku. Lisää lopuksi kasvikset. Rasvaa munakasvuoat ja täytä ne. Paista munakkaat 210-asteisessa uunissa 20 minuuttia, kunnes pinta on kauniin kullankeltainen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti