sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Cantuccinit


Nyt on cantuccinit otettu uunista ja paloiteltu. Ja tietysti ensimmäiset keksit jo maisteltukin. Hyviltä maistuvat! Näitä mutustelen sitten lisää iltateen kanssa :).

Cantuccinit

250 g vehnäjauhoja
200 g ruokosokeria
1 tl leivinjauhetta
3 munaa + 1 muna voiteluun
kourallinen saksanpähkinöitä rouhittuna
kourallinen taateleita paloiteltuna
kourallinen cocoa nibs tummaasuklaata rouhittuna


Laita uuni päälle 180 asteeseen. Sekoita jauhot, sokeri ja leivinjauhe. Lisää munat. Jaa taikina puoliksi kahteen eri kulhoon. Sekoita toiseen taikinaan suklaa ja osa pähkinöistä ja toiseen taatelit ja loput pähkinät. Muotoile kaksi pitkää tankoa uunipellille - noin 4 cm leveitä ja 1-2 cm paksuja. Voitele tangot munalla. Paista 180 asteessa 15 minuuttia ja sitten toiset 15 minuuttia 150 asteessa. Paloittele tangot lämpiminä noin sentin paksuisiksi viipaleiksi ja anna jäähtyä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti