lauantai 3. tammikuuta 2015
Cocktailpyörykät ja avokado-chilidippikastike
Illalla herkuttelimme cocktailpyöryköillä ja avokado-chilidippikastikkeella. Lisäksi tein kerrosvoileipiä.
Cocktailpyörykät
400 g paistijauhelihaa
1 sipuli
1 muna
1/2 tl suolaa
ripaus mustapippuria
1 tl oreganoa
1 rkl pestoa
1 rkl tomaattipyreetä
Sekoita ainekset tasaiseksi taikinaksi ja tee uunipellille pieniä pyöryköitä. Paista 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
Dippikastike
2 kypsää avokadoa
2 tomaattia
1 banaanisalottisipuli
1 rkl sitruunamehua
1/4 tl suolaa
1 valkosipulin kynsi
1 punainen chili
Sekoita ainekset tehosekoittimessa tasaiseksi tahnaksi.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti