lauantai 3. tammikuuta 2015

Cocktailpyörykät ja avokado-chilidippikastike


Illalla herkuttelimme cocktailpyöryköillä ja avokado-chilidippikastikkeella. Lisäksi tein kerrosvoileipiä.

Cocktailpyörykät

400 g paistijauhelihaa
1 sipuli
1 muna
1/2 tl suolaa
ripaus mustapippuria
1 tl oreganoa
1 rkl pestoa
1 rkl tomaattipyreetä

Sekoita ainekset tasaiseksi taikinaksi ja tee uunipellille pieniä pyöryköitä. Paista 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Dippikastike

2 kypsää avokadoa
2 tomaattia
1 banaanisalottisipuli
1 rkl sitruunamehua
1/4 tl suolaa
1 valkosipulin kynsi
1 punainen chili

Sekoita ainekset tehosekoittimessa tasaiseksi tahnaksi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti